Onsdag 17/2-10 [] Snö & Drömmar

Hello, Jäni här!
Jag har märkt att det mest är jag som skriver. Vet inte varför, Lajza hade skrivit ett långt inlägg men hon råkade radera det och orkade inte skriva om. Men det får räcka med att jag skriver lite då och då och hon någon gång. Det blir kanske lite ändring på det sen :P Uhm.. just nu sitter jag o chattar med lite folk. Är inte särskilt trött än. Inte så konstigt med tanke på att jag o Lajza sovit typ halva dagen :D Men jag somnar nog om en stund ändå, bara jag får lyssna på lite skön musik somnar jag på 2 sekunder! Det är rätt soft. Dock inte om det händer under en mattelektion xD Och nu börjar jag fundera på varför vi ens har en blogg. Är det någon som läser den? Och om någon gör det, bryr den sig då? Varför ska man blogga om sitt ointressanta liv lixom. Men jag gör det ändå för jag har absolut inget att göra. Och jag älskar att skriva på datorn :'D Nästan allt med datorer är kul! Men nu har jag verkligen inget mer att skriva. Godnatt ni som läser!

Kram Jäni♥

Tisdag 16/2-10 [] Hemma hos Lajza

Hallå, Jäni här!
Jag sitter hemma hos Lajza. Sov här inatt för vi tittade på lite film på kvällen. Och vi har precis tittat på film med hennes syster och moder! Det var lite för mycket tjejfilm för min smak. Typ tjej träffar kille, de blir tillsammans, de gör slut & sen blir tillsammans. Lyckligt slut ofc! Men men jag fick glass så jag var nöjd :) Lajza ska käka sen drar vi nog hem till mig tror jag. Skriver kanske lite mer ikväll om jag hinner.

Kram Jäni ♥


Söndag 14/2-10 [] Alla Hjärtans Dag!<3

Heej Jäni här!
Idag är det alla hjärtans dag.. jag fick hjärtformade ljus av min moder x) Jag är inte världens störtsta fan av alla hjärtans dag, varför visa sin kärlek på just den här dagen. Varför inte på alla dagar? Men jag kan ändå inte sluta köpa presenter till folk idag xD Ska snart hem till Lajza och så ska hon få en liten present (a) Kan ju inte säga vad för då blir det ingen överraskning! Såg också att i mitt senaste inlägg har jag skrivit att det är januari.. vilket det inte är. Men ska inte skriva så mycket nu, vi skriver senare hos Lajza! Glad alla hjärtans dag till er där ute!♥

Kram Jäni♥

Lördag 13/1-10 [] alla hjärtans dag imorgon!

Bonjour, Jäni här!
Lajza dissar tydligen våra planer om att titta på melodifestivalen ikväll och sova över så jag tog chansen och åkte och shoppa! Glömde inläggen i mina skor så jag köpte ett par svarta blommiga låga skor att ha så länge ;) Sedan köpte jag också ett par lila låga Fred Perry! Jättesköna. Hann dock inte köpa min Chai Latte :( Men köpte iallafall en alla hjärtans dag present. Det är ju redan alla hjärtans dag imorgon! Säger dock inte vad jag köpt eller till vem, han kanske hittar hit x) Men jag ska iallafall försöka få Lajza att hitta på något med mig, eller personen som ska få min present ;) Hehe. Jag ska la käka middag rätt snart. Har sovit bort hela dagen känns det som. Gick upp vid halv två tror jag. Käkade frukost för att sedan åka och shoppa. Sitter och lyssnar på lite mysiga låtar och pratar med en mysig person :') Hoppas på en bra kväll och morgondag!
Sorry för dålig uppdatering, det är så sjukt mycket i skolan och med vännerna för både mig och Lajza. Hon hälsar!

Kram Jäni♥


RSS 2.0