Måndag 28/12-09

Hejsan Jäni & Lajza här!
Detta blir nog det första inlägget som vi båda är med på skulle jag tro :P Vi sitter i Lajzas rum och lyssnar på musik! Det är bara awesome. Det är jättehalt ute, lyckad som Jäni är tog hon klackskor xD Smidigt, smidigt. Lajza sitter med sin mobil, chockerande! Hon kommer bli lika beroende av sin mobil som Jäni redan. Jäni ska fixa lite med en present till våran vän, vars namn inte nämns här :'D           
Kram från oss två till er alla♥

26/12 Annandag jul

Hallå där kött och blåbär! Lajza här! :)
Tänkte dela med mig av min jul lite ;) Julafton var jätterolig! :D Först åt vi mat vid 2 tiden. Sen så kollade vi på Kalle Anka såklart! :D Sen var det lite efterrätt som mamma hade bakat. Cheescake med pepparkaksbotten. mums! Sen så satt vi vid köksbordet och bara tog det lungt och pratade med våra gäster.
Sen åkte de hem och farfar kom hem till oss och vi öppnade julklapparna :D Jag fick pengar, kläder, lite småsaker och ett Wii :) Världens roligaste spel ju ;) Sen igår på juldagen så åkte vi till mellandagsrean på expert, siba, mediamarkt och onoff. Inhandlade en ny telefon ;) En nokia 5800 svart :) Touch mobil vetni ;) Idag så har jag först varit på allum och kollat in mellandagsrean, det blev ett par nya skor, en födelsedagspresent till min lillebror som fyller 11 imorgon! Sen blev det en liten mobilväska till min mobil, ska vara riktigt försiktig med den nu :) Sen blev det också en mineral ögonskugga. Mörk brun typ :) Asfin :D Sen så åkte vi hem till min moster på den årliga julmiddagstraditionen xD Det var väl sådär kul. Alla satt och höll på med de två nya människorna i släkten ^^, Så söta var dom :) Cirka 2 måndader bägge två :) Nu sitter jag hemma hos Jäni och vi kollar lite på MTV men nu ska vi sätta på Harry Potter och halvblodprinsen, haha misstolk på hög nivå! Men isåfall tar jag Harry.

Kramar Lajza ♥

Fredag 25/12-09

Hejsan Jäni här!
Nu är julen äntligen avklarad, sjukt skönt. Tycker att det är rätt jobbigt när man ska köpa julklappar, man måste ju hitta den perfekta julklappen för varje person! Sedan ska julklapparna slås in, vilket jag inte alls är duktig på så det är det inte kul. Och när man väl ska lämna julklapparna måste man åka runt och så är det julmiddag och massa mat. Man blir ju jättemätt vid första sittningen, tänk sedan när man ska äta julgodis och kanske till och med ska äta någon annanstans också. Jag är iallafall nöjd med julen 09. Fick det jag önskade mig, förutom en x-box 360 >_<' Men jag köper nog en till min födelsedag! Jag har iallafall fått en underbar kimono! Den är svart med lite mönster på ärmarna, går till knäna ungefär. Jag älskar den! Igår firade jag jul med min mors släkt. Min kusin på 5 år (snart 6 å) ritade av mig när jag satt och messade xD Hon sa hela tiden 'du sitter ju och skriver på din telefon hela tiden!' Vissa tycker att det kan vara gulligt mig jag tycker nog att hon är mer irriterande. Klänger och ska alltid vara med en. Som en ouppfostrad hundvalp nästan, men det är ju bara vad jag tycker om min lilla kusin! Klockan är i skrivande stund 00.36 och jag funderar på att slagga snart. Lajza sa att jag skulle skriva på bloggen istället så det gör jag! Idag har jag firat jul med min fars släkt. Det var la trevligt antar jag. Fick ju godis, det gillade jag!

Mina favoritjulklappar i år:
• kimono
• rosa rutiga pyjamasbyxor med grå t-shirt
• vita fluffiga tofflor
• lite saker från Frankrike & England

Kort och gott, julen var rätt bra och jag är nöjd med julklapparna!
Kram Jäni♥


Julaftons outfit & facelook:)



God jul! :D Hinner inte skrivas så mycket. Ska upp och steka prinskorvar ;) Vi får ju lite besök så man har klätt upp sig lite. Klänningen kommer grån Gina Tricot, halsbandet från ur&penn.

Kramar Lisa ♥

24/12 00.00



God Jul! :D Klockan har precis slagit 00.00 nu när jag skriver detta :) Detta är andra gången jag skriver tror jag, jag hinner aldrig/orkar aldrig skriva så det blir mest inlägg från Jäni, men det gör inget ♥
Idag har jag städat mitt rum, det var mindre kul. Sen träffade jag Jäni medans jag var ute med hundarna, vi bytte julklappar ( som Jäni redan har berättat ) . Jag fick en jättefin Guns n' Roses tröja! ♥
Sen har jag städat lite mer på mitt rum.. Det måste vara rent och fint "idag" när folk kommer på besök. Lite släktingar kommer hit vid två tiden, då ska vi äta lite julmat, sen ska vi se på kalle anka såklart! :D Sen så stannar dom en stund, sen åker dom hem och då kommer farfar och då ska vi öppna julklappar :D Undra vad man får iår ? Förra året fick jag min laptop men mamma har redan sagt att det inte kommer bli något stor detta året. Men men , det är ju inte klapparna som är viktigast, det är ju att umgås med personer som man älskar! ♥
Sen idag har jag även satt upp mit hår i små 'knorrar' efter att jag hade duschat så får jag se om det blir några lockar imorgon, annars får jag väl ta tid och ställa mig och locka det eller platta tillbaka det så det inte ser konstigt ut. Jag har även fixat mina naglar idag. Jag satte på egna lösnaglar som är från depend. Jättesöta faktiskt:)

En liten bild på dom slängde jag in också ! :) Alldeles nytagen ;)
Men nu ska jag lägga mig och läsa. Godnatt & God Jul! Kramar Lajza ♥

Onsdag 23/12-09

Hejsan Jäni här!
Jag har bakat pepparkakor till jul :D Idag bytte jag och Lajza våra julklappar. Jag fick 2 t-shirtar! En röd med texten ' It's not me it's you!' och en blå med texten 'Dont blame me' Jag orkar verkligen inte skriva ett långt inlägg ikväll. God jul!

Kram Jäni♥

Söndag 20/12-09

Hejsan Jäni här! (igen)
jag och Lajza var ju ute och fotade förut, bild på henne här nedanför. Det blev inte så många kort då det var så jäkla kallt! Men jag ska försöka dra med Lajza ut igen. Hon ligger nog och sover nu. Det är ju skola för oss imorgon.. slutar på tisdag! Men jag går bara 3,5 timmar imorgon :D Ska städa lite i skolan och sen drar jag hem!
Orkar inte skriva något långt inlägg nu, Lajza skulle skrivit men så blev det inte. Kommer kanske fler bilder imorgon. Sov gott allihopa!

Kram Jäni♥

        ♥LAJZA♥

Söndag 20/12-09

Hejsan Jäni här!
Jag har precis bakat i ca 3 timmar, det var väldigt roande måste jag säga. Pepparkakor och nötkakor. Imorgon ska det göras marsipan i smält choklad, sjukt gott. Jag ska snart gå och göra mig i ordning för att gå ut med Lajza :D Vi ska göra ett försök till att ta lite bilder i kylan. Lajza berättade nyss att hon vunnit 2 biljetter till New Moon! Hoppas att hon tar med mig (a)
Vi skriver nog när vi kommer in igen!

Kram Jäni♥

lördagen 19/12

Hallå där kött och blåbär! Lajza här! :D
Hinner inte skriva ett långt inlägg för jag ser på film med min syssling Porseeeeeeee x)
Jag har inte tänkt på det så mycket men det är julafton om 5 dagar :O eller ja, 4 nästan ;)
& kallt är det ute, idag låg det på -10 grader ! Det är kallt kan jag lova :P Jag använder väldigt mycket smajlisar i mina inlägg och ja , jag har väldigt fin stavning på smajlisar ;)
Imorgon hoppas jag på att leka med Jäni <3 Då ska vi ha ruuligt ;)
Men jag fpr helt enkelt skriva ett inlägg imorgon, då kanske det blir lite längre ;)

Kramar Lajza ♥

Fredag 18/12-09

Hejsan Jäni här!
Idag var det sista dagen med vanliga lektioner för oss! Underbart. Idag blir det till att slappa skulle jag tro :)
Man känner att det är vinter när man går utanför dörren. Det är så sjukt kallt! Man får plocka fram lite tjockare kläder nu. Hoppas på att jag får lite fina tröjor i julklapp.
Jag längtar till sommaren. Att kunna gå ut i linne och kjol o springa omkring i gräset.. får mig att minnas denna sommaren. Det var den bästa sommaren i mitt liv måste jag säga. Awesome♥
Jag har inget intressant att skriva, Lajza får skriva ikväll!

Kram Jäni♥

Tisdag 15/12-09

Hejsan Jäni här!
Dagen har varit så sjukt seg. Varit förkyld och haft ont i halsen m.m. Det är lite deprimerande. Jag har tillbringat dagen i sängen förutom när jag hämtat mat eller te. Te är underbart! Hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imorgon, skolan är underbar. Nej men jag saknar faktiskt min underbara klass! Och så vill jag inte ligga hemma som en gammal äppelskrutt.
Nu ska jag återgå till min säng.

Kram Jäni

Måndag 14/12-09

Hejsan Jäni här!
Dagen har varit sådär, rätt okej. Just nu sitter jag hos Lajza i hennes rum. Vi har tittat på Ullared, älska Maggan och Gittan, Mattiaz & hans mor ffs! Vi är töntar som sitter o tittar på Ullared. Men det är lite trevligt med traditioner bland sina vänner! Dock är denna underbara tradition över nu. Men så kan det gå ibland. Snart är det ju jul, det kan verka lite skoj om man tycker det. Dock längtar jag inte till julen något speciellt, förutom klapparna (a)
Nu måste jag dra hem till mig faktiskt, och lämna Lajza här D: nooooes. Godnatt gottfolk!

Kram Jäni♥

:)

Hallå där kött och blåbär! Lajza här för första gången :)
Min dag idag har varit helt okej :) Var i skolan från 9-15.20
Sen har det ju typ gått en timme så jag har inte hunnit göra så mycket^^
Jag ligger i soffan och kollar på disney channel, haha :)
Har ju inte så mycket annat för mig. Ska göra lite läxor sen, har geografi tills imorgon. Typ sydamerikas länder och huvudstäder :/
Aja, inte mycket att göra åt :)
Men nu ska jag käka lite.

Kramar Lajza <3

Söndag 13/12-09

Hejsan Jäni här!
Jag har fixat ännu en ny blogg till mig och Lajza. Är på tredje bloggen nu!
Då vi failat med de andra eller inte varit nöjda.  Lajza & jag ska ut och ta lite fina vinterbilder någon dag som kommer upp här på bloggen :)
Vi ska också försöka fixa till designen så den blir lite finare! Det är mest jag som fixar med bloggdesignen men med Lajzas hjälp såklart. Hon står för tänkandet och jag står för det praktiska!

Kram Jäni♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0